Skip to main content
kind wishes jill sack

Hi, even voorstellen

Name: Jill
Age: 40 something. Ja, dat is het nieuwe 20
Framily: getrouwd met m’n lieve Tom, boymom van Henri
Me like: zeggen gelijk het is, gezond boerenverstand, wijn en gezichtsmaskers
Me don’t like: niet zeggen gelijk het is, ongezond boerenverstand, pita en brol make-up (#sorrynotsorry)

Hoe het begon

Na mijn studies journalistiek koos ik voor the corporate business life. Working 9 to 5, for service and devotion. Ik had fijne jobs met leuke collega’s. Maar mijn échte passie lag buiten de werkuren. Als ik me kon verdiepen in de laatste beautytrends, als ik die nieuwe techniek smokey eyes kon toepassen. De passie en grote interesse in alles rond cosmetica en skincare zat al in me van jongs af aan. Na 19 jaar trouwe bureaudienst kreeg ik de kans van mijn leven – een baan als allrounder bij een beautywebshop. Het verzenden van bestellingen, het onderhouden van de website, het adviseren van lieve klanten, het maken van pakketjes en het testen van geweldige producten – het voelde als een droom die werkelijkheid werd.

Geen ponykamp

Maar het cliché over mooie liedjes klopt. Ze duren niet lang. Begin 2023 verloren mijn man en ik, na enkele maanden zwangerschap, onze baby. Enkele dagen na ons verlies verloor ik ook mijn baan. Daar sta je dan. Net als Madonna mocht ik me weer helemaal heruitvinden. De maanden die volgden, voelden niet aan als een ponykamp. Waar. Maar ik vond de kracht om verder te gaan. Het was tijd om te ontdekken wie ik werkelijk ben en wat ik wilde doen. En dat was duidelijk. Mijn passie voor make-up en beauty bleef onveranderd, dus besloot ik mijn kennis en ervaring te gebruiken en zelf iets op te starten.

Mijn verlies heeft me op een nieuwe weg gezet. Het heeft me geleerd dat het leven kwetsbaar is en dat we niet altijd in controle zijn van wat er gebeurt. Maar het heeft me ook de kracht gegeven om mijn passie te volgen en me enkel en alleen nog te laten omringen door de liefste zielen.

Dus, als je je ooit verloren voelt of geconfronteerd wordt met een onverwachte wending in het leven, onthoud dan dat het nooit te laat is om jezelf opnieuw uit te vinden. Je bent veerkrachtig en you must trust the process. Wees niet bang om nieuwe wegen in te slaan, want wie weet wat voor mooie liedjes er nog op jou wachten.

Heb je een vraag? Wil je een mopje vertellen? Een lief woordje delen? Shoot! Ik hoor je graag.

Kind Wishes,

Jill 🤍